Locaties

Actueel

Goud & Rendement

Bescherm uw vermogen door te kiezen voor een gouden rendement. Wilt u weten hoe? Kijk en luister dan naar deze videopodcast ''Goud en rendement''. Hier gaan vermogensbeheerders Jack Cox en Daan Hostetmann met elkaar in gesprek waarom het zinvol is om goud en zilver toe te voegen aan de beleggingsportefeuille.

Goud & Rendement from Studio Lijn 14 on Vimeo.

Zeven voor Leven

Op zondag 2 juni 2024 wordt voor de vijfde keer Zeven voor Leven gehouden, een fietstocht in de gemeente Berg en Dal (bij Nijmegen) over een uitdagend parcours van 20 kilometer met ruim 300 hoogtemeters, waarbij de uitdaging is om dit rondje 7 keer te voltooien. Naast deze prestatietocht, is dit jaar ook de mogelijkheid om een wandeltocht te doen van 7, 14 of 21 kilometer en wordt een fietstocht van 40km uitgezet die met de hele familie gedaan kan worden.

Zeven voor Leven heeft met deze fietstocht de doelstelling om zoveel mogelijk geld op te halen voor de stichting Kanker Zien. Deze stichting heeft tot doel om kanker in een vroeger stadium te diagnosticeren, tumoren gerichter te behandelen en de kwaliteit van leven na behandeling te verbeteren en staat in nauwe samenwerking met het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen.

Forza directeur Erik Aalbers zet zich als bestuurslid actief in voor deze stichting. Daarnaast heeft Forza ook een sponsorbijdrage gedaan aan Zeven voor Leven. Voor meer informatie over de stichting en haar doelstelling verwijzen we graag naar www.zevenvoorleven.nl

Download flyer