Locaties

Actueel

Zeven voor Leven

Afgelopen zondag 22 mei werd de derde editie van Zeven voor Leven gehouden, een fietstocht in de gemeente Berg en Dal (bij Nijmegen) over een uitdagend parcours van 20 kilometer met ruim 300 hoogtemeters, waarbij de uitdaging is om dit rondje 7 keer te voltooien. Zeven voor Leven heeft met deze fietstocht de doelstelling om zoveel mogelijk geld op te halen voor de stichting Kanker Zien. Deze stichting heeft tot doel om kanker in een vroeger stadium te diagnosticeren, tumoren gerichter te behandelen en de kwaliteit van leven na behandeling te verbeteren en staat in nauwe samenwerking met het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen.

Forza directeur Erik Aalbers zet zich als bestuurslid actief in voor deze stichting en was dan ook trots dat er meer dan € 70.000,- is opgehaald door ruim 250 fietsers en sponsoren. Dit geld komt volledig ten goede aan onderzoek dat in het Radboud Ziekenhuis wordt uitgevoerd. Daarnaast heeft Forza ook een sponsorbijdrage gedaan aan Zeven voor Leven. Voor meer informatie over de stichting en haar doelstelling verwijzen we graag naar www.zevenvoorleven.nl

Het BeterBoek

Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpende gebeurtenis. Zeker voor heel jonge kinderen. Een goede voorbereiding en begeleiding kunnen veel angst en onzerkeheid wegnemen. Het BeterBoek helpt hierbij. Een prachtig initiatief dat door Forza Asset Management wordt ondersteund.