Locaties

Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fam01/domains/forza-am.nl/public_html/templates/locaties.php on line 12
Team Utrecht

team Utrecht

Knoet Buitenkamp

Knoet Buitenkamp, BBA, RVB

Partner, senior vermogensbeheerder

Zowel zakelijk als privé heeft Knoet veel aandacht voor persoonlijke relaties. In zijn werk staan het belang en de wensen van de klant op de eerste plaats. Hij streeft ernaar maatwerk te leveren op basis van analytisch onderbouwde beleggingsstrategieën. Zijn klanten vinden in hem een gedreven gesprekspartner in het proces van het samenstellen van de optimale beleggingsportefeuille. Hierbij zet hij zijn positieve persoonlijkheid en zijn jarenlange ervaring bij het bankwezen in. Na een carrière bij de Rabobank Utrecht en Schretlen & Co maakte hij, begin 2015, samen met zijn collega Rudi Koops de overstap naar Forza Asset Management.

Knoet en zijn vrouw Sandra hebben drie kinderen, Maurits, Marcelle en Madelon. Zijn dochters hockeyen en zijn zoon voetbalt. In zijn vrije tijd is hij dan ook vaak langs de sportvelden te vinden. Als fervent fietser geniet hij van de fietstochten met zijn vrienden.

k dot buitenkamp at forza-am dot nl | 06-83 83 82 85

forza utrecht

parkeergelegenheid

Maliebaan 89
3581 CG Utrecht
030-221 99 66

parkeergelegenheid

gratis parkeren
Maliebaan 89
3581 CG Utrecht

 
Maliebaan 89 3581 CG Utrecht