Locaties

Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fam01/domains/forza-am.nl/public_html/templates/locaties.php on line 12
Team Rotterdam
Wilco van Izerloo

drs. Wilco van Izerloo

partner, senior relatiebeheerder

Rotterdamse nuchterheid ten top, doorzetter, verbinder en altijd denken vanuit het perspectief van de klant, deze aspecten kenmerken Wilco. In diverse managementfuncties bij de Rabobank heeft hij het belang van de wensen van de klant kunnen ervaren. Optimaal maatwerk in combinatie met eerlijke en open communicatie zijn hem dan ook op het lijf geschreven. De financiële markten observeren en analyseren, de klant helpen bij het maken van verantwoorde keuzes en het streven naar het maximaal haalbare zijn belangrijke drijfveren voor hem. In combinatie met zijn gedegen kennis maakt hem dit tot een waardevolle en betrouwbare gesprekspartner voor zijn klanten.

Wilco studeerde bedrijfskunde in Rotterdam en woont samen met Femke in Gouda. In zijn vrije tijd is hij een fanatiek sporter. Naast reizen en fitness is hardlopen een andere passie die hem veel plezier bezorgt. De marathon van Rotterdam staat nog steeds op zijn bucketlist.

w dot vanizerloo at forza-am dot nl | 06 - 21 20 88 17

forza rotterdam

parkeergelegenheid

Parklaan 34
3016 BC Rotterdam
010-261 52 01

parkeergelegenheid

gratis parkeren
Parklaan 34
3016 BC Rotterdam 

 
Parklaan 34 3016 BC Rotterdam