Locaties

Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fam01/domains/forza-am.nl/public_html/templates/locaties.php on line 12
Team Rotterdam

team Rotterdam

Michiel Bekker

Michiel Bekker, RBA

Partner, senior vermogensbeheerder

Aandacht, vertrouwen en focus kenmerken Michiel en de relatie die hij heeft met zijn klanten. Al op jonge leeftijd raakt hij geïntrigeerd door beleggen en sinds 1997 is hij actief met het beheren van effectenportefeuilles van vermogende klanten. Met zijn doortastende houding zorgt hij voor de juiste beleggingsbeslissingen. Hij betrekt zijn klanten regelmatig bij de ontwikkelingen op de financiële markten en toetst of hun financiële wensen en doelstellingen nog actueel zijn. Voor Michiel is persoonlijke aandacht tezamen met een heldere kijk op de financiële markt de basis voor het optimaal beheren van vermogen.

Zijn vrije tijd brengt hij graag door met zijn gezin. Lekker wandelen langs het strand of in het bos met zijn vrouw, de drie kinderen en de hond. Daarna genieten van een heerlijk uitgebreid diner vergezeld van een goed glas wijn.

m dot bekker at forza-am dot nl | 06-50 43 35 33

forza rotterdam

parkeergelegenheid

Parklaan 34
3016 BC Rotterdam
010-261 52 01

parkeergelegenheid

gratis parkeren
Parklaan 34
3016 BC Rotterdam 

 
Parklaan 34 3016 BC Rotterdam